CLOSING-DOWN

Heyya fellas.

It appeared that the name korcaholic is claimed by someone consider himself as a part of the name. I would not deny it. It is. The name has a very long story. A story, a history. I don’t want to start new and more complicated conflicts. I’ve had enough for now. So I decide to move out of this korcaholic roof to my new home 😀

www.wortelpinkbernyanyi.wordpress.com

This will be my last post in this blog. I’m gonna miss writing in this blog very much. Nevertheless, I have built myself a new home, attached to me, only me. I will make that new home even more comfier than this one. The same goes to my twitter account. It has been changed from korcaholic to wortelpink.

Goodbye KORCAHOLIC.

Welcome WORTEL-PINK-BERNYANYI 😀 😀

Happy Birthdaee!

Happy Birthdae buat siapa? Ya buat gw dong. Haha narsis 😀 Okey, narsis dan basi. Dua-belas-hari yang lalu gw ulang tahun yang ke 23. Wow. Kinda old. Berasa tuwek.

Ulang tahun yang kayaknya nggak akan pernah terlupakan dalam hidup gw. Both best and worst day of my life. Hari dimana gw hampir mati dan di hari yang sama akhirnya menemukan ketenangan yang selama ini gw cari. Hari yang “menusuk” -hahah lebay- sekaligus juga hari gw menemukan bahwa teman memang bisa membuat segalanya menjadi lebih baik. Benar-benar hari yang spesial! 😀

My friends threw a private party. Menggila dan bersenang-senang haha. It was really relieving! I mean it was already not an easy day without mentioning what I went through that morning, and with all those full day lectures… And again, yeah! In the end of the day, it turned out to be one of the most memorable moments in my life 🙂 Kita cabs ke FX, nyobain sebuah cafe yang cozy berat bernama Sing. And…imagine semaleman itu entah kenapa satu cafe isinya kita doang. Bikin rusuh deh. Puaaas…hahaa… Ternyata banyak bakat dan -disaster- terpendam (it’s all about tone! as for me I’m a tone-blind :D)

sing7

Left to Right: Rolly, Margie, Bambang, Gw

Left to Right: Rolly, Margie, Bambang, Gw

Really enjoyed that nite! I love u all fellas! Thank you thank you thank you!

Let’s party agaaaaiiiinnn yeaaaahh hahaaaa….

I’m Happy for You :)

Tanggal 19 April kemarin, my best friend, Cumi eh Fitri, menikah sama her duh-pacaran-kok-lama-amat-sih boyfriend, Ziky. Whoaaaa…this is true, that I feel really really happy for you 🙂 I know you love him and he loves you too. So sweet…

Inget dulu waktu Cumi ngasitau gw tentang Ziky, ternyata Ziky adalah temen deket cowo gw waktu mereka SMA bareng di SMUN 3 Bandung. Terus sama-sama masuk ITB (walopun cowo gw akhirnya minggat ke Unpad hehe). Dunia berasa sempiiiit…kok bisa yah, Cumi jadian sama Ziky dan gw sama Feri, yang mana Cumi adalah sobat gw sejak SMA dan Ziky-Feri yang partner in crime waktu SMA di Bandung. Padahal beda kota gitu looh… Memang yah, bener juga kalo dipikir-pikir bahwa we’re all connected.

Dear Love,

Your wedding day is just the start
Of a lifetime full of love and fun.
It just begins as you take your vows,
When the two of you are joined as one;

We wish for you sweet happiness;
Through the years, may your love grow,
To warm you both from day to day,
In your marriage’s satisfying glow.

By Joanna Fuchs

May this marriage be a beginning, towards a neverending happiness for you both! Congratulations, Fitry and Ziky! 🙂

Hottest Guy Alive :D

Heyy check this out!!

I really fall for this guy!! Hahaha… He’s really the hottest guy on earth (bahkan sudah menggeser posisi Keanu Reeves dari posisi pertama daftar makhluk terganteng sedunia versi otak gw). And who the heaven is he? He is Iker Casillas, Spanish goal keeper, juga goal keeper-nya Real Madrid. That’s the reason why I’m so crazy about Madrid, because they have Iker 😀 Iker ganteng yang dengan saktinya mem-blok tendangan penalti pemain-pemain Italia di Piala Eropa 2008 lalu dan membawa Spanyol jadi juara Eropa. Wheeeewww… I’m a die hard fans for this guy. Ayo Ikeeer…dateng dong ke Indonesia…gw mau kok jadi guide lo keliling Indonesia. Jadi driver lo juga boleh daaahhh… Hahaha…